Marinetorvet | Garmin | Lowrance | Furuno | Eagle | Humminbird  

    Forsiden Ophavsret Producenter Om Fishfinder.dk    

Producenter

Der findes på verdensplan mange forskellige producenter af fishfinders - gode og dårlige, dyre og billige.

Men der er dog nogle enkelte som fremstår som de bedste til at levere instrumenter hvor pris og kvalitet hænger fornuftigt sammen. De nedenfor nævnte mærker hører til blandt de mest seriøse med en bred produktportefølje hvortil der leveres fuld produktsupport og garanti.

Garmin
Garmin
- follow the leader

Garmin (USA), som er en af verdens største producenter af marineelektronik, tilbyder et lille men stærkt sortiment af fishfindes. Garmins sort/hvide fishfindes er verdens mest solgte, og deres farveinstrumenter markerer sig som solide, pålidelige instrumenter med høj brugervenlighed. Garmins større søkortplottere fås i næsten alle versioner med indbygget fishfinder.

Link til Garmins danske hjemmeside.
Link til Garmins amerikanske hjemmeside.


Lowrance

Lowrance
- sieze the day


Lowrance (USA) er de seneste år blevet et af småbådsfiskernes fortrukkende valg - ikke overraskende. Med kontinuerte nye teknologisk landvindinger såsom Broadband sounder og Structure Scan har Lowrance fastslået sin position som en en af verdens mest innovative producenter af fishfinders. Programmet spænder fra mindre farve-fishfinders i 4-5 tommer klassen til store netværksinstrumenter.

Link til Lowrance amerikanske hjemmeside.


Furuno

Furuno


Furuno (Japan) har traditionelt været den kommercielle skibsfarts fortrukkende mærke. Med Furunos seneste bud på fishfinders til fritidsbrug har Furuno genbrugt deres ekspertise fra erhvervsfiskerens kraftfulde (og meget dyre) instrumenter til at skabe store, smukke og robuste fishfinders med specifikationerne i top til priser som kan betales af almindelige mennesker.

Link til Furunos danske hjemmeside.


Humminbird

Humminbird
- sieze the day


Humminbird (USA) har i generationer været stort i Amerika, men er mindre udbredt på vores breddegrader. Humminbird har et stort udvalg i fishfinders lige fra små billige sort/hvide fishfinders til store bredskærms-kortplotter med indbygget fishfinder. Humminbird var de første til at udvikle Side Scan teknologien og er blevet yderst populært  blandt dykkere. Med Humminbird får man generelt meget for pengene, bl.a. tilbyder Humminbird fishfindere markedets højeste skærmopløsning.

Link til Humminbirds amerikanske hjemmeside.


Eagle

Eagle
- the way to go


Eagle (USA) er Lowrances lavprismærke. Der er generelt tale om instrumenter af samme høje kvalitet, men til en billigere pris. I blandt ser man at fishfinders som et par år har gået under Lowrance mærket bliver udstyret med nyt klistermærke og prisen får et godt hak nedad. Indenfor Eagle findes et bredt udvalg af mindre sort/hvide og farveinstrumenter som kan anskaffes til en god pris.

Link til Eagles amerikanske hjemmeside.


Annoncer


Webdesign: CMS Danmark