Marinetorvet | Garmin | Lowrance | Furuno | Eagle | Humminbird  

    Forsiden Ophavsret Producenter Om Fishfinder.dk    

Køb af Fishfinder

Ved anskaffelse af en fishfinder er der en række overvejelser som man bør tage.

Budget

Prisintervallet for Fishfindes spænder fra ca. 1000 kr. for de mindste sort/hvide instrumenter op til omkring 15.000 kr. for de helt store farveskærme. Brug vores prissammenligning til at se hvor langt budgettet rækker og vær opmærksom på eventuelle tilbud.

Behov

Overvej dit behov! Hvis du primært skal bruge instrumentet til at se dybde og finde stimer af fisk rækker det måske med en af de mindre modeller. Vis behovet går i retning af at finde enkeltstående fisk eller fisk som står tæt ved bunden er det nødvendigt at instrumentet har en vis størrelse, en fornuftig opløsning og et antal farver som tillader at skelne ekkoerne.

Enkeltstående Fishfinder eller kombinationsinstrument

Tænk over om du fortrækker en enkeltstående fishfinder eller det er mere hensigtsmæssigt med et kombinationsinstrument. Har du samtidig brug for en søkortplotter, radar eller måske et kamera i motorrummet er det måske mere hensigtsmæssigt med et kombinationsinstrument.

Se fishfinderen demonstreret

Det bedste er selvsagt at se instrumenterne i virkeligheden. Hos Marinetorvet på Amager er de fleste fishfinders udstillet som demonstrationsinstrumenter. Her er der mulighed for ved selvsyn at sammenligne de forskellige modeller.
Link til Marinetorvets hjemmeside

Find Marinetorvet:
Annoncer


Webdesign: CMS Danmark